Riolering Services 7/24 een professionele aanpak in reinigings -en ontstoppingswerken aan een correcte prijs!

Voor het reinigen en ontstoppen van rioleringen van 32 tot 2000 mm doorsnede en voor het ledigen en reinigen van alle septische-, regenwater- en vetputten, slechts één adres: Riolering Services! Wij leveren snel, degelijk en professioneel werk, steeds klantvriendelijk en aan de scherpst mogelijke prijs!

Snel ter plaatse, snel opgelost

Wij weten al op het moment dat u ons belt of mailt wat de waarschijnlijke oorzaak van uw rioolverstopping, lek of geurhinder is. Dankzij twintig jaar ervaring in de sector helpt onze intuïtie ons om meteen met het juiste materiaal ter plaatse te komen zodat we het probleem snel en voor een zo beperkt mogelijke kostprijs kunnen oplossen.

Opsporing met de modernste technieken

Waar een verstopping, breuk of lek zich juist voordoet in uw riolering, het is niet altijd makkelijk vast te stellen. En als het om een probleem met de regenput, aalput, vetput of septische tank gaat weet u als bewoner ook niet altijd hoe deze juist onder uw woning zijn aangesloten. Daarom beschikken we bij Riolering Services over alle nodige en meest moderne technische hulpmiddelen (geurdetectie, robottechnieken, rookdetectie enz.) om een riolering snel in kaart te brengen en het probleem op te sporen.

Een professionele ontstopping of reiniging voor een duurzame oplossing

Niemand zit te wachten op de onverwachte extra kost van een rioolreiniging of het leegmaken van een septische tank. Als Riolering Services bij u werken uitvoert kunt u er daarom zeker van zijn dat we streven naar een oplossing die ook op lange termijn goed blijft. We voeren de reiniging grondig uit en we wijzen u op de juiste onderhoudsmethodes om problemen in de toekomst te vermijden. En als er werken of herstellingen nodig zijn dan geven we exact aan wat u nodig heeft, zo weet u zeker dat u een correcte en eerlijke prijs krijgt voorgesteld!